Het Office 365 portfolio van TARQ-PCI

Van eenmanszaak tot aan het groot zakelijk segment, voor elk bedrijf een passend abonnement.
Het Cloud aanbod van TARQ-PCI verandert continu. Er wordt gekeken naar de wensen van onze klanten, de ontwikkelingen in de markt en de laatste mogelijkheden om gebruikers van onze klanten te voorzien van een optimale IT-beleving. Overal kunnen werken, efficiënt samenwerken, veilig en eenvoudig informatie delen zijn daarbij centrale thema’s in onze dienstverlening. TARQ-PCI kijkt naar de functionele behoeften van een klant en vertaalt deze naar maatwerk (cloud) oplossingen, waarbij de kwalitatieve wijze waarop gebruikers worden begeleid het verschil maakt.

Microsoft cloudportfolio
Naast Office 365 bieden we nog meer Microsoft cloud oplossingen, maar ook handige clouddiensten die het werken met Office 365 een stuk eenvoudiger maken. Hieronder vindt u een greep uit het cloudportfolio waarvoor u bij TARQ-PCI terecht kunt:
• Office 365 implementatie & design
• Office 365 change & adoptie (gebruikers instructie & begeleiding)
• Office 365 backup Services (Email, OneDrive, Sharepoint online)
• Exclaimer voor Office 365 (Uw universele e-mail handtekening)
• Managed Firewall dienstverlening
• Project Online & Visio Online
• PowerBI consultancy
• SharePoint consultancy
• Helpdesk dienstverlening
• Remote werkplek beheer
• Leveren van hard- & software

Additionele Cloud diensten
Office 365 backup
Met al uw bestanden en data in de Office 365 cloud, bent u nog steeds zelf verantwoordelijk voor uw data. Gebruikersfouten zijn de aanleiding van veel verzoeken om data terug te zetten uit een backup. De door TARQ-PCI geboden oplossing voorziet in het veilig stellen van uw e-mail en OneDrive data door deze in de cloud veilig te stellen middels backup. Voor Exchange Online, beveiligen wij alle email berichten, inclusief alle bijlagen, maar ook de complete mappenstructuur van gebruikers.

Binnen OneDrive voor Business, maken wij een backup van alle bestanden, inclusief de hele mappen structuur. U bent nog steeds eigenaar van uw data, ook al staat deze opgeslagen in Office 365. Ondanks dat Microsoft haar best doet om uw data op een effectieve wijze te beheren, blijft u zelf verantwoordelijk voor de beveiliging, backup, en compliancy van deze data – op een zelfde wijze als u gewend was voor u de stap naar Office 365 maakte.
Het terughalen van data was nog nooit zo eenvoudig.

Office 365 Change & Adoptie
Als uw ICT partner kijken wij verder dan het leveren van licenties of producten. De keuze voor Office 365 is pas een succes als uw gebruikers ook succesvol gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten. TARQ-PCI kijkt naar elke specifieke organisatie en bepaald aan de hand van het type gebruikers op welke wijze wij hen kunnen begeleiden. Zonder adequate change & adoptie dienstverlening, blijft in de praktijk het gebruik van de Office 365 suite beperkt tot de basis functionaliteiten. Dit terwijl juist efficiënt samenwerken en informatie delen leidt tot meer efficiëntie binnen uw organisatie.

Workspace365 is een complete online werkplek die Office 365 versterkt en vereenvoudigt. Hierdoor ontstaat een volledige browser-based desktopervaring die werkt met elk device. Daarnaast is het mogelijk om andere applicaties, web-based, server-based en lokaal, direct te starten.

TARQ-PCI cloud implementatiediensten
TARQ-PCI kan u begeleiden bij migratie naar de verschillende clouddiensten. Hierbij wordt gekeken naar de functionele behoefte van een organisatie en worden de Microsoft clouddiensten daar waar nodig aangevuld met privatecloud servers voor bijvoorbeeld uw eigen applicaties.
Deze wijze van werken biedt organisaties de kans om alle IT-dienstverlening bij één partij onder te brengen. Van het leveren van hardware, presentatie middelen, print oplossingen en document management oplossingen, tot het geven van training en het meten van het succes van de implementatie.

Meer informatie
Kennismaken met het Microsoft Office 365 platform en TARQ-PCI? Meld u hier aan voor een Customer Immersion Experience (CIE) sessie. 

Neemt u voor meer informatie en een voorstel gerust contact met ons op.
Via onderstaande formulier of bel direct: 079 – 346 46 46.