Regus

TARQ en Regus bieden totaaloplossing voor Business Continuity

Regus logoDesgewenst binnen 2 uur belangrijke bedrijfsprocessen weer operationeel na een calamiteit.
Door de beproefde IT-Uitwijkdienstverlening van TARQ te bundelen met de dienst Vervangende Werkplek® van Regus kunnen TARQ en Regus volledig ontzorgen ten aanzien van bedrijfscontinuïteit bij onverhoopte calamiteiten. Dankzij de landelijke dekking van kantoren van Regus is er altijd een uitwijklocatie bij u in de buurt.
Lees meer >>

 

NVG: Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties

Exclusieve samenwerkingsovereenkomst TARQ en NVG

nvgDe NVG is de branche- en werkgeversorganisatie van de golfbanen in Nederland. De doelstelling van de NVG is drieledig: belangenbehartiging van golfbaanexploitanten, kennisuitwisseling en professionalisering van de golfbranche en als laatste de verdere ontwikkeling van golf in Nederland.

‘We zijn er trots op om juist in de golfsector onze ICT-producten te gaan aanbieden,’ aldus TARQ directeur Peter Verboven.

Door de groei binnen de golfbranche is de noodzaak ontstaan om kantoorautomatisering aan te passen en uit te breiden. Met de dienstverlening van TARQ wordt voorkomen dat problemen met eigen servers ontstaan en er zelf licenties e.d. aangeschaft moeten worden.
TARQ en NVG hebben zich tot doel gesteld om de ICT in de golfbranche te verbeteren. We ontwikkelen diverse initiatieven en daarover informeren we de leden.

Golfbaan Landgoed Bergvliet, aangesloten bij de NVG, werkt al geruime tijd met de TARQ Cloud Desktop oplossing, de Werkende Werkplek®. Zij hebben veel minder ICT-zorgen dankzij de Werkende Werkplek. Paul Wesel, directeur bij Bergvliet geeft aan; ‘Ik kan vol overtuiging zeggen dat de Werkende Werkplek® werkt.’ 
Voor meer info: www.nvg-golf.nl

 

Trias Digitaal

Samenwerkingsverband Trias en TARQ

triasTrias Digitaal levert een communicatie- en informatiesysteem voor bedrijven van 2 tot 200 medewerkers.

Trias en TARQ hebben de handen ineen geslagen. Het bedrijfsinformatiesysteem Trias Uffizi is geïntegreerd in de cloud-oplossing ofwel ‘Werkende Werkplek’ van TARQ. Een totaaloplossing voor bedrijven die verzekerd willen zijn van hun IT en dataprocessen. Hiermee beschikt u op ieder moment overal over al uw gegevens.

Trias Uffizi is het gereedschap bij uitstek om al uw bedrijfskritische gegevens op één plek te beheren. Met de infrastructuur van TARQ ontstaat een SAAS-oplossing (Software as a Service), waarbij die informatie ook nog eens veilig opgeslagen en overal toegankelijk is, zonder dat u dit zelf hoeft te regelen. U besteedt uw gehele IT uit aan een gespecialiseerde partij.

 

 

Microsoft SCA Program Provider

Microsoft Shared Computer Activation: wat is dat?
Shared Computer Activation (SCA) is door Microsoft ingesteld binnen Office 365, zodat meerdere Office 365 ProPlus gebruikers dezelfde hardware kunnen delen. In de volgende situaties kan dit aan de orde zijn:
1. In uw eigen on-premise oplossing
2. In de dedicated omgeving in de cloud van een IT-partner
3. In de Windows Azure omgeving

SCA: welke Office versies ondersteunen dit?
Shared Computer Activation modus werkt met de enterprise versies van Office 365 (ProPlus en E3).

SCA: wat zijn de voordelen?
Het belangrijkste is dat SCA voor Office 365 ProPlus keuzemogelijkheden en flexibiliteit biedt. SCA stelt in staat te profiteren van bestaande Office 365 ProPlus licentie-investeringen bij cloud implementaties.

Klanten kunnen kiezen waar het ingezet moet worden, on-premise of binnen het datacenter van een geautoriseerde serviceprovider. Dit kan de kosten verlagen van de cloud infrastructuur wanneer uw bestaande Office 365 ProPlus licenties gebruikt worden.

Door samen te werken met TARQ, een geaccordeerde SCA Program Provider voor Office 365 ProPlus, profiteert u van SCA voor Office 365 ProPlus. Uw in aanmerking komende Office 365 ProPlus licenties kunnen wij inzetten in een cloud infrastructuur oplossing naar keuze.

APP Sense
Citrix
EMC
EVault
Veeam
VM Ware
Microsoft

 

Geef een reactie