De Cloud Werkplek

IT voor een vast bedrag per maand

Het is vanzelfsprekend dat er water uit de kraan komt en stroom uit het stopcontact. Organisaties willen ICT graag op dezelfde manier altijd beschikbaar hebben.
ICT als nutsvoorziening? Volgens TARQ niet. Vandaag de dag willen eindgebruikers echter meer, zoals warmer water uit de kraan of groene stroom. De TARQ Private Cloud Werkplek stelt de eindgebruiker en de juiste en prettige beleving op de werkplek centraal. De gebruiker moet gewoon prettig kunnen werken en u moet erop kunnen vertrouwen. TARQ biedt u het comfort en de zekerheid van probleemloos werkende automatisering. Uw ICT zorg wordt onze ICT zorg.
Hoe wordt dat mogelijk?
Doordat het hart van uw bedrijfsnetwerk fysiek in het TARQ datacenter wordt geplaatst en uw bedrijfstoepassingen via een beveiligde internetverbinding beschikbaar worden gesteld aan uw medewerkers op kantoor, thuis of onderweg. Met deze Cloud Werkplek krijgen uw medewerkers een altijd werkende werkplek. Wij nemen de zorg op ons om dit elke dag weer te realiseren.

De Cloud Werkplek: nooit meer investeren in dure servers, backup, serversoftware, netwerkapparatuur en centrale storage!

Uw ICT-omgeving draait volledig op centrale servers, waar ook het onderhoud en beheer plaatsvindt. U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen bedrijfsapplicaties in de Cloud Werkplek te integreren.

Met deze Cloud Werkplek oplossing hoeft u niet in één keer te investeren in een eigen ICT-omgeving. U betaalt een vast bedrag per maand voor een altijd werkende werkplek voor uw medewerkers, die altijd beschikbaar is vanuit het TARQ datacenter.
Met de Cloud Werkplek oplossing is er een minimum aan apparatuur in uw organisatie aanwezig. Beeldschermen, toetsenborden, printers, PC’s of Thin Clients en een goede internetverbinding zijn voldoende om de continuïteit van uw bedrijf op ICT-gebied te waarborgen.
De voordelen

Zekerheid

Uw medewerkers kunnen overal werken. Uw bedrijfsgegevens zijn beschermd en continu beschikbaar.

Betalen naar gebruik

De vergoeding voor de Cloud Werkplek is gebaseerd op een vaste prijs per medewerker per maand.

Besparing

Investeren in, en onderhouden van hard- en software wordt aanzienlijk vereenvoudigd, omdat de Cloud Werkplek de kosten bij u op locatie reduceert.

Veiligheid

Naast het filteren van spamberichten worden ook programmatuur, documenten, en e-mails continu gescand op virussen.

Flexibiliteit

Wij bieden u de mogelijkheid uw bestaande apparatuur, bijvoorbeeld servers of werkplekken, her te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk (tijdelijk) extra werkplekken in te zetten, of overbodige werkplekken in te leveren.

Milieubewust ondernemen

Door gebruik te maken van zeer geavanceerde energie en koeling technieken draait ons datacenter bijna 70% van de tijd klimaatneutraal.

Service

In de door ITIL ingerichte servicedesk staan wij dagelijks voor u en uw medewerkers klaar.

Kwaliteit

Gedurende de contractperiode kunnen wij u maandelijks een rapportage presenteren.

Transparantie

Met de Cloud Werkplek heeft u een maandelijks overzicht van de kosten van uw automatisering.

Mobiliteit

Medewerkers kunnen plaats, tijd en hardware onafhankelijk 24/7 gebruik maken van de Cloud Werkplek.

Integratie bedrijfsapplicaties

Wij kunnen uw eigen bedrijfsapplicaties in de Cloud Werkplek integreren. Hierdoor ontstaat uniformiteit en komen alle voordelen van de Cloud Werkplek ook beschikbaar voor deze applicaties.


Samenvattend: geen forse investeringen meer, geen onnodige en dure migraties, een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, tegen een lagere prijs.
 • Onze medewerkers zijn overal en altijd verzekerd van een werkende werkplek.
  Bas van Meurs
  ICT-manager Xtandit
 • Kort gezegd: De TARQ Private Cloud Desktop werkt voor ons.
  Arlo van der Meer
  Directeur Amace Financial Support
 • Nu zijn alle diensten en producten geïntegreerd in de Werkende Werkplek, ook de specifieke bedrijfsapplicaties. Met de implementatie van dit concept is dus uniformiteit ontstaan.  
  Joost den Elzen
  Directeur ABS Den Elzen Autoschade
 • Sinds we zijn overgestapt op de Werkende Werkplek kunnen wij sneller en efficiënter werken.
  Margreet ter Steege
  Directeur Buro Bakker
 • Het zijn echte professionals. Wij hebben met de Werkende Werkplek beslist een kwaliteitsslag gemaakt. We hebben nu een veel soepeler lopende ICT.
  Peter Boogaard
  Algemeen Directeur Cygnea
 • Door gebruik te maken van de Werkende Werkplek kunnen we ons concentreren op onze kerntaken. Ik ervaar het als een hele zorg minder.
  Herman van Aken
  Directeur oneMen
 • Wij kwamen uit bij de Werkende Werkplek®, die een zorgeloze automatisering biedt.
  Lauwrens de Jong
  Directeur/eigenaar Verhuisbedrijf Henneken

Meer weten over de TARQ Cloud Werkplek?
Vraag het ons via onderstaande formulier of bel direct:
079 – 346 46 46

Geef een reactie